05.06.2014 09:17

Spelersvrouw van de Maand: Anara Atanes

Binnenkort begint het WK in Brazilië en daar zitten natuurlijk de nodige voetbalvrouwen op de tribunes, maar vandaag gaan wij een dame uitlichten die hoogstwaarschijnlijk niet aanwezig zal zijn.

Maak kennis met Anara Atanes. Deze schoonheid is de vriendin van Samir Nasri, middenvelder van Manchester City. Samen met vriendlief viert ze op bovenstaande foto het kampioenschap van Manchester City. Destijds konden zowel Nasri als Anara nog lachen, maar het lachen is het tweetal inmiddels vergaan. Anara is recentelijk namelijk betrokken geraakt bij een aardig relletje, maar laten we eerst beginnen met een voorstelrondje.

Anara is 26 jaar oud en van Britse afkomst. Naast het feit dat ze model voor Victoria’s Secret is, schijnt ze ook als actrice en zangeres goed uit de voeten te kunnen. Anara leerde Nasri begin 2013 kennen en inmiddels zijn ze dus al eventjes bij elkaar. Naar verluidt heeft Anara in het verleden ook een relatie gehad met de 37-jarige Freddie Ljungberg, die als profvoetballer onder meer uitkwam voor Arsenal en West Ham United. Maar inmiddels hebben we genoeg randzaken besproken. Let’s get down to business.

Mocht het je zijn ontgaan, binnenkort start het WK in Brazilië. De Franse Algerijn Nasri werd niet geselecteerd door bondscoach Didier Deschamps. De middenvelder zou namelijk een stoorzender zijn en werd om die reden niet opgenomen in de talentvolle selectie van Frankrijk. De Fransen maken zich dan ook geen zorgen, want zonder Nasri blijft er genoeg talent over. Namen als Franck Ribéry, Paul Pogba en Karim Benzema zijn wel actief op het WK. Het Franse nationale elftal oefende onlangs tegen Oranje en was met 2-0 te sterk voor het Nederlands elftal. De Fransen kunnen in Brazilië wel eens verrassen. Enfin, het liefje van Nasri was het niet eens met de beslissing van de bondscoach.

Anara liet op Twitter duidelijk merken dat Deschamps, in haar ogen, een grove fout heeft begaan. De tekst spreek voor zich. De meeste namen het bericht van Anara met een korreltje zout, maar Deschamps en de Franse voetbalbond vonden het nodig om een aanklacht in te dienen tegen Anara. Sindsdien heeft Anara haar excuses gemaakt tegenover het Franse volk. De tweet was niet tegen de hele natie gericht en bovendien heeft Nasri geprobeerd de boel te sussen. Laten we hopen dat dit knappe koppie niet in de gevangenis terechtkomt of dat ze vuil moet prikken in Parijs, dat willen wij onze Voetbal.com Spelersvrouw van de Maand niet aandoen.

Door: Jurre Hermans

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner