13.06.2014 22:43

Herrera: 'Knap dat spelers alsnog wonnen'

Bondscoach Miguel Herrera prees na afloop van de overwinning van Mexico op Kameroen (1-0) vrijdag zijn spelers. In de eerste helft werden twee doelpunten onterecht geannuleerd door de Colombiaanse scheidsrechter Wilmar Roldan, maar de Mexicanen wonnen alsnog door een goal van Oribe Peralta in de 61e minuut.

''De ploeg heeft het geweldig gedaan'', aldus Herrera na afloop van het duel in Natal. ''Er zijn ons twee doelpunten afgenomen, maar we hebben ons daar niet door laten afschrikken en verder gespeeld.''

De Duitse bondscoach van Kameroen Volker Finke zei na afloop dat de hoop om de laatste zestien te halen door de nederlaag tegen Mexico nagenoeg verdwenen is. Kameroen speelt nog tegen Brazilië en Kroatië.