01.12.2014 14:23

Update: Hamzaoğlu definitief trainer van 'Gala'

De Turkse trainer Hamza Hamzaoğlu moet Cesare Prandelli opvolgen bij Galatasaray. De Turkse topclub bevestigde vrijdag de berichten dat Prandelli is ontslagen. De clubleiding praat momenteel met de 44-jarige Hamzaoglu over een contract als hoofdtrainer. De Turkse oud-voetballer is de assistent van bondscoach Fatih Terim bij de nationale ploeg.

Prandelli (57) werkte nog geen half jaar in Istanbul bij 'Gala', de ploeg van Wesley Sneijder. De oud-bondscoach van Italië kreeg veel kritiek op zijn werkwijze en de tegenvallende resultaten van zijn elftal. Galatasaray verloor woensdag in de Champions League met 2-0 bij Anderlecht, waardoor het Europese seizoen er al op zit.

Update: 01-12-2014: 14:23:00

Hamzaoğlu is definitief de nieuwe trainer van Galatasaray. De kersverse oefenmeester van de Turkse grootmacht heeft bovendien gelijk tijd gevonden om Wesley Sneijder de prijzen. "Sneijder is een van de meest waardevolle spelers", citeert Voetbal International de trainer. Tijdens het WK had hij namelijk zijn vraagtekens gezet over de arbeidsethos van Sneijder bij Galatasaray. "Ik heb het ook niet zo bedoeld. Er zijn geen problemen tussen hem en mij. Ik zal vandaag ook nog met hem praten."

Voetbal.com/ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner