21.02.2015 20:06

Galatasaray nieuwe koploper na overwinning

Galatasaray mag zich in ieder geval voor een dag koploper van Turkije noemen. De club uit Istanbul won zaterdag de uitwedstrijd bij Sivasspor met 3-2. Wesley Sneijder kwam niet tot scoren in de bittere kou. Bij een temperatuur van min 11 graden werd hij na tachtig minuten gewisseld.

Yasin Öztekin, Burak Yilmaz en Alex Telles tekenden voor de treffers van Galatasaray. Aatif Chahechouhe bracht de thuisploeg uit Sivas op 1-1. Ibrahim Akin maakt de wedstrijd in de 85e minuut namens Sivasspor nog even spannend.

Galatasaray heeft een punt meer dan Beşiktaş, dat zondag op bezoek gaat bij Eskisehirspor. Ook Fenerbahçe kan Galatasaray in deze speelronde passeren. De club van Dirk Kuijt heeft twee punten achterstand op de koploper en speelt maandag tegen Akhisar Belediyespor.