22.06.2015 10:27

Babel flirt: "Terugkeer zou me leuk lijken"

Ryan Babel is begonnen met het flirten met Ajax. De aanvaller speelt momenteel voor het Turkse Kasımpaşa SK, maar zou graag terugkeren in het shirt van de Amsterdammers.

De buitenspeler startte zijn carrière op achttienjarige leeftijd bij Ajax. Tussentijds kwam hij in 2012/2013 terug. "Een terugkeer naar de Eredivisie zou me zeker weer leuk lijken, maar alleen als het naar Ajax zou zijn. Ik zou nooit voor een andere club uit willen komen", zegt hij tegen Goal.

Babel staat open voor meerdere avonturen. De Premier League lijkt hem ook nog wel wat. "Engeland is natuurlijk een tof voetballand en voor een terugkeer zal ik altijd openstaan. Mits het een club is waar ik me goed bij voel", aldus de 28-jarige aanvaller die snel toevoegt dat een Engelse transfer niet aan de orde is. "De realiteit is dat Engeland er op dit moment er niet in zal zitten."

Zijn laatste optie is Amerika. Gezien zijn achtergrond als muziekliefhebber zou hij dat ook wel zien zitten. "Als het in mijn carrière past, zou het me zeker een uitdaging lijken om voor een Major League Soccer-team uit te komen. Als het bij de club van Steven Gerrard (LA Galaxy, red.) zou zijn, is dat natuurlijk heel speciaal."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner