14.09.2015 22:17

Trabzonspor op gelijke hoogte met Fenerbahçe

In de Turkse competitie is Trabzonspor in punten op gelijke hoogte gekomen met koploper Fenerbahçe. De ploeg van trainer Shota Arveladze won maandagavond met 1-0 bij Kayserispor. Oscar Cardozo maakte in de slotfase het doelpunt. Bij Trabzonspor speelde Douglas (ex-FC Twente) de gehele wedstrijd mee. Diego Biseswar (ex-Feyenoord) was basisspeler bij de thuisploeg, Deniz Türüc viel in.

Trabzonspor belandde op tien punten, evenveel als Fenerbahçe. De ploeg van Robin van Persie bleef koploper dankzij een iets beter doelsaldo.De Braziliaan Souza maakte in de 42e minuut het doelpunt. Robin van Persie ging bij de bezoekers na ruim een uur naar de kant. Kasimpasa speelde vanaf de 76e minuut met tien man na de tweede gele kaart voor Veysel Sari.

Met tien punten uit vier wedstrijden gaat Fenerbahçe aan de leiding, gevolgd door Antalyaspor en Besiktas (beide met negen punten).