27.12.2015 09:33

'Heracles wil meer geld zien voor Tannane'

Luuk de Jong (r.) wil de bal letterlijk voor de neus van Oussama Tannane wegtikken, maar de speler van Heracles Almelo is eerder bij de bal. (16-12-2015)
Luuk de Jong (r.) wil de bal letterlijk voor de neus van Oussama Tannane wegtikken, maar de speler van Heracles Almelo is eerder bij de bal. (16-12-2015)

Galatasaray moet diep in de buidel tasten als het Oussama Tannane wil overnemen van Heracles Almelo. De revelatie van het huidige Eredivisie-seizoen staat in de belangstelling van Galatasaray, maar zijn werkgever heeft een eerste bod afgeslagen.

Volgens De Telegraaf heeft de Turkse topclub een bod van 2,5 miljoen euro neergelegd in Overijssel, maar de Heraclieden willen minimaal drie miljoen euro zien voor de smaakmaker in dienst van de club. Galatasaray, waar ook Wesley Sneijder onder contract staat, is sowieso al aan het rondkijken in de Nederlandse competitie, aangezien Ajax en de Turken eerder al een akkoord bereikte over de transfersom van Ricardo van Rhijn.

Tannane is het seizoen bijzonder goed begonnen met zeven doelpunten en drie assists. Tussendoor raakte de aanvaller geblesseerd, maar na zijn terugkeer gaat de in Marokko geboren aanvaller gewoon weer door met scoren. Onder andere door zijn sterke seizoen staat de formatie uit Overijssel op de vierde plaats tijdens de winterstop. Tannane staat nog tot het einde van dit seizoen onder contract bij Heracles Almelo, waardoor de aankomende transferperiode dé kans voor de club is om nog wat te verdienen aan de speler.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner