07.03.2016 21:25

Gomez blijft met scherp schieten voor Beşiktaş

Beşiktaş blijft op koers om weer aan kop te komen in de Turkse SüperLig. Maandagavond werd er op comfortabele wijze gewonnen van Eskişehirspor, mede dankzij Mario Gomez, die met zijn 2-0 en 3-0 alweer op achttien goals staat. Het duel eindigde uiteindelijk in 3-1.

Oud PSV'er Atiba Hutchinson, die drie jaar voor de Eindhovenaren voetbalde, opende in de eerste helft de score, waarna Gomez enkele minuten later al de 2-0 maakte. Een kwartier voor tijd verdubbelde hij zijn wedstrijdtotaal, waarna Anel Hadžić vlak voor het einde van de wedstrijd nog een eretreffer voor de statistieken maakte.

Door de overwinning staat Beşiktaş nog maar twee punten achter op koploper Fenerbahçe, maar die ploeg speelde één wedstrijd meer dan Beşiktaş. Op 15 maart speelt de huidige nummer twee van de competitie de inhaalwedstrijd tegen Trabzonspor. Als dat duel gewonnen wordt, is Beşiktaş de nieuwe koploper in Turkije. Voor Beşiktaş is een goede prestatie in eigen land nodig, aangezien de ploeg dit seizoen al in de groepsfase van de Europa League werd uitgeschakeld.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner