23.04.2016 20:45

Turkse titelstrijd spannend na misser Beşiktaş

Şenol Güneş geeft zijn Beşiktaş aanwijzingen in de Europa League-wedstrijd tegen Sporting CP. (10-12-2015)
Şenol Güneş geeft zijn Beşiktaş aanwijzingen in de Europa League-wedstrijd tegen Sporting CP. (10-12-2015)

Beşiktaş heeft zaterdagavond mogelijk duur puntenverlies geleden in de Turkse SüperLig. De koploper speelde op het nippertje gelijk tegen subtopper Akhisar Belediyespor, dat Hugo Rodallega drie keer zag scoren: 3-3.

Mario Gomez opende na een kwartier spelen al de score en het leek daardoor een makkelijke avond te worden voor de koploper. Na de eerste goal van Rodallega zette Olcay Şahan Beşiktaş voor de tweede keer op voorsprong, maar de situatie werd uiterst penibel toen Rodallega kort na rust en twintig minuten voor tijd de 2-2 en 3-2 maakte. Cenk Tosun wist er met een goal in de laatste minuten van de wedstrijd alsnog 3-3 van te maken, maar door het puntenverlies krijgt Fenerbahçe een kans om in te lopen.

De formatie van Robin van Persie komt zondag in actie tegen Trabzonspor en bij winst staat de ploeg nog maar drie punten achter koploper Beşiktaş. Er zijn nog vier speelrondes te gaan in Turkije, waardoor het ongekend spannend is in de top van de competitie. De bovenste ploegen spelen niet meer tegen elkaar.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner