21.07.2016 14:31

Galatasaray laat PSV-target niet vertrekken

Galatasaray-aanvaller Bruma reageert op het publiek van de tegenstander na zijn doelpunt in het oefenduel met Zurich. (17-07-2016)
Galatasaray-aanvaller Bruma reageert op het publiek van de tegenstander na zijn doelpunt in het oefenduel met Zurich. (17-07-2016)

PSV moet de komst van Bruma uit het hoofd zetten. Galatasaray is niet van plan mee te werken aan een vertrek van de aanvaller. De vraagprijs van Bruma ligt boven de tien miljoen euro.

"Bruma zal bij ons blijven spelen. Hij zal een belangrijk onderdeel van onze selectie worden. Hij is als een kind voor ons, de fans kunnen er zeker van zijn dat hij blijft", vertelt bestuurslid Levent Nazifoglu aan Haberturk. "We nemen geen genoegen met bedrag van rond de tien miljoen voor Bruma." Hoofdtrainer Jan Olde Riekerink liet onlangs ook doorschemeren Bruma te willen behouden.

"Er zullen enkele spelers vertrekken en ook zullen er daardoor nieuwe spelers komen. We gaan voor drie nieuwe spelers." Ryan Donk hoopt op een nieuwe werkgever en ook de toekomst van Wesley Sneijder was nog onzeker. "Hij heeft ons gezegd dat hij gelukkig is en dat hij blijft." Galatasaray hoopt ondertussen op de komst van Lucas Leiva van Liverpool. "We zijn geïnteresseerd, maar het is niet zo dat zijn vliegticket al klaar ligt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner