07.09.2016 13:45

Guidetti: "Er was niets aan de hand"

John Guidetti (l.) vecht een duel uit met Kevin Strootman (r.) tijdens het WK-kwalificatieduel Zweden - Nederland (06-09-2016).
John Guidetti (l.) vecht een duel uit met Kevin Strootman (r.) tijdens het WK-kwalificatieduel Zweden - Nederland (06-09-2016).

John Guidetti wist niet zeker of hij kon spelen tegen Oranje vanwege zijn hoogzwangere vrouw. De spits werd dinsdagavond na 64 minuten naar de kant gehaald, maar dat had niets te maken met de bevalling van zijn vrouw.

"Er was niets aan de hand", aldus Guidetti na afloop van het duel met Oranje (1-1) tegenover Aftonbladet. "We hebben continu contact gehouden voor de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd had ze me ook kunnen bereiken, want ze had het nummer van Janne Andersson (bondscoach, red.) en Lars Richt (sportdirecteur, red.). Ze is erg sterk en doet het geweldig. Ik ben trots op haar, want ze gaat er goed mee om."

"1-1 is een geweldig resultaat", vervolgt de oud-speler van onder meer Feyenoord en Manchester City. "Het leven is goed en het beste moet nog komen. Ik kan nu naar huis, de buik van mijn vriendin kussen en genieten van de avond."

Het volgende kwalificatieduel van de Zweden is op 10 oktober tegen Luxemburg.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner