04.10.2016 19:46

Bonucci ziet Balotelli volwassener worden

Mario Balotelli was even uit het zicht verdwenen, maar heeft zich bij OGC Nice weer in de spotlights gewerkt. De spits scoorde al zes keer in vijf wedstrijden en wordt daardoor in verband gebracht met een terugkeer bij de Italiaanse voetbalploeg. Als het aan Leonardo Bonucci ligt, is Balotelli van harte welkom.

"De deuren van het nationale team staan voor iedereen open", zegt Bonucci vrijdag tijdens de persconferentie. "Hij begint als een volwassene te denken. Door te zeggen dat hij een uitverkiezing niet verdiende en dat hij zich weer naar de top wil werken, toont hij nederigheid. Als hij zich zo blijft gedragen, dan is hij voor elk team een toegevoegde waarde."

"Zijn kwaliteiten zijn onmiskenbaar", vervolgt de verdediger van Juventus. "Maar hij besefte niet dat nederigheid en opoffering hem naar een hoger niveau tillen. Ik heb hem altijd gemogen. Als hij zich weet te gedragen, dan zie ik geen reden waarom hij niet bij het nationale team kan aansluiten. Ik hoop dat Nice hem daarbij helpt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner