06.10.2016 15:38

Janssen heeft veel aan Van Nistelrooy gehad

Vincent Janssen zit nog niet zo lang bij het Nederlands elftal, maar hij heeft in zijn korte periode als international al de nodige assistenten zien komen en gaan. De aanvaller van Tottenham Hotspur geeft aan dat hij de inbreng van Marco van Basten en Ruud van Nistelrooy gaat missen.

"In de korte tijd dat we met elkaar hebben gewerkt, was Ruud van heel grote waarde voor me. Ik heb ook gevraagd of hij tijdens het Voetballer van het Jaar-gala de topscorersprijs wilde uitreiken. En als er iets is, weet ik dat ik hem altijd kan bereiken. Hij is een voormalig wereldspits die heel veel ervaring heeft", aldus de spits van Tottenham Hotspur tegenover De Telegraaf.

Janssen baalt eveneens dat een andere oud-topvoetballer, Marco van Basten, is vertrokken bij Oranje. "Iedereen heeft iets aan Van Basten gehad. Hij heeft echt wel zijn steentje bijgedragen, hij was assistent en dat heeft hij goed gedaan. Natuurlijk heb ik detaillistische dingen van hem kunnen opsteken en is het mooi als een spits met zo'n grote naam je probeert te helpen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner