07.10.2016 20:59

Ronaldo binnen vijf minuten op twee treffers

Cristiano Ronaldo heeft bij Real Madrid zijn gebruikelijke wereldvorm nog niet gevonden, maar bij Portugal was hij vrijdagavond al heel vroeg op dreef. Binnen vijf minuten maakte hij al een einde aan de kansen van Andorra. Cristiano Ronaldo scoorde twee keer.

In de tweede minuut was het al raak voor de superster, twee minuten later verdubbelde hij de voorsprong van Portugal. Voor Cristiano Ronaldo zijn het de eerste minuten in het shirt van Portugal sinds de finale van het Europees kampioenschap te Frankrijk. In de eindstrijd tegen het thuisland moest Cristiano Ronaldo al vroeg opgeven met een blessure, daarna kwam hij niet meer in actie voor Portugal.

Zonder Cristiano Ronaldo ging Portugal in de eerste wedstrijd van de kwalificatiereeks voor het Wereldkampioenschap in Rusland onderuit tegen Zwitserland. Daardoor moet de EK-winnaar direct in de achtervolging om de Europese prestaties ook op mondiaal niveau te laten zien. Door de twee goals tegen Andorra staat Cristiano Ronaldo overigens op 64 doelpunten in 135 optredens voor Portugal.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner