08.10.2016 16:36

Lloris: "Ik hoop dat we ze pijn kunnen doen"

Frankrijk won vrijdagavond met ruime cijfers van Bulgarije (4-1), maar volgens doelman Hugo Lloris is dat geen reden om de polonaise te gaan lopen. De sluitpost was niet tevreden over het spel van zijn ploeg en beseft dat het Nederlands elftal van een heel ander kaliber is.

De ploeg van bondscoach Didier Deschamps kwam in het Stade de France verrassend met 0-1 achter. Daar was Lloris na afloop niet blij mee. "Er zijn nog wat dingen die beter kunnen", vertelt de doelman aan L'Equipe. "De Bulgaren konden soms te gemakkelijk door onze verdediging komen en af en toe misten we wat agressiviteit. Dat kan nog tegen Bulgarije, maar Nederland is een tegenstander van een ander kaliber. Zij kunnen het ons moeilijker maken."

Maandag ontmoeten Frankrijk en Nederland elkaar in de Amsterdam ArenA. Beide ploegen staan na twee duels op vier punten. Volgens Lloris is het voor de Fransen zaak om een goed resultaat te behalen. "Het is geen beslissende, maar wel een belangrijke wedstrijd. We moeten het niet nalaten om de koppositie te pakken. Nederland heeft een jong team dat zich wil revancheren nadat ze het EK misliepen. Ze hebben veel talent, maar ik hoop dat we ze pijn kunnen doen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner