11.10.2016 12:23

Toornstra tevreden: "Je staat op de radar"

Jens Toornstra kijkt niet vrolijk tijdens het competitieduel Willem II - Feyenoord (02-10-2016).
Jens Toornstra kijkt niet vrolijk tijdens het competitieduel Willem II - Feyenoord (02-10-2016).

Na het wegvallen van Luciano Narsingh mocht Feyenoorder Jens Toornsta zich melden bij het Nederlands elftal. De middenvelder annex vleugelaanvaller kwam weliswaar niet in actie namens Oranje, maar desondanks was Toornstra blij met zijn terugkeer bij het Nederlands elftal.

Toornstra werd zondag pas opgeroepen voor Oranje, nadat het duidelijk werd dat PSV'er Narsingh niet fit genoeg was voor het WK-kwalificatieduel met Frankrijk (0-1 nederlaag). "Ja, het was 'last minute'. Voor mij een dagje, leuk om erbij te zijn, maar het gevoel van teleurstelling overheerst", doelt Toornstra tegenover RTV Rijnmond op de nederlaag tegen Frankrijk.

Toornstra, die bij Feyenoord veelal als vleugelaanvaller in actie komt, kwam in zijn periode bij FC Utrecht tot twee interlands. Tijdens de oefentrip in de zomer van 2013 had Toornstra een basisplaats tegen Indonesië (3-0 overwinning) en China (2-0 overwinning). De Feyenoorder is blij dat hij weer in beeld is bij de bondscoach. "Je staat op de radar", vervolgt Toornstra zijn verhaal. "Het is ook een stukje waardering voor mij persoonlijk en het is jammer dat we geen resultaat hebben behaald."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner