14.11.2016 21:39

San Marino dient Müller van repliek

San Marino heeft van zich afgebeten jegens Thomas Müller. De Duitse aanvaller liet zich na afloop van het WK-kwalificatieduel van zijn ploeg in San Marino laatdunkend uit over de beperkte tegenstand.

Na de 8-0 zege van Die Mannschaft stak Müller zijn mening niet onder stoelen of banken. "Dit had met profvoetbal niets te maken, dit was een wedstrijd tegen een stelletje amateurs. Op zo’n veld lopen we maar gevaar op blessures", oordeelde de aanvaller van Bayern München hard over de oneerlijke strijd van afgelopen vrijdagavond.

Namens de voetbalbond van San Marino heeft perschef Alan Gasperoni de superster van repliek gediend middels een open brief die op sociale media verspreid werd. "Beste Thomas, voor iemand als jij is er inderdaad niets aan deze wedstrijd. Waarom zou u hierheen komen als u ook met uw vrouw op de bank kon liggen, of duizenden euro’s kon verdienen op een of ander sponsorevenement? U kon zelf niet scoren en dat frustreerde u. We hebben geleerd dat u zonder uw mooie Adidas-tenue ook gewoon iemand met witte sokken in uw sandalen bent", sneert Gasperoni. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner