19.12.2016 20:36

Lens belangrijk bij 3-0 winst van Fenerbahçe

Jeremain Lens heeft een prima indruk achtergelaten in de competitiewedstrijd tegen Gençlerbirliği. De Nederlander scoorde weliswaar niet, maar stelde tot tweemaal toe een teamgenoot in staat om te scoren. Het werd uiteindelijk 3-0 in Istanbul.

Robin van Persie kreeg net als Lens een basisplaats in de vijftiende wedstrijd van de SüperLig, maar de spits speelde een compleet andere wedstrijd. Na elf minuten moest Van Persie zich al laten vervangen, uitgerekend Moussa Sow scoorde uit twee voorzetten van Lens. De eerste viel binnen kort voor rust, de ander werd vlak voor tijd gescoord. Tussendoor had een andere invaller, Fernandão, voor de 2-0 gezorgd.

Voor Fenerbahçe was de winstpartij op Gençlerbirliği de eerste na twee competitiewedstrijden waarin niet gewonnen werd. De ploeg van Van Persie en Lens sluit hierdoor weer een beetje aan bij de top drie van de competitie, met Galatasaray, Beşiktaş en koploper Medipol Başakşehir F.K. Gregory van der Wiel zat overigens niet bij de wedstrijdselectie, hij profileerde zich volgens trainer Dick Advocaat niet op de juiste manier.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner