09.06.2017 21:40

Bondscoaches feliciteren Sneijder met record

De bondscoaches onder wie Wesley Sneijder allemaal speelde in het Nederlands elftal, hebben de Utrechter gefeliciteerd met zijn record. Direct na de aftrap van de WK-kwalificatiewedstrijd vrijdag tegen Luxemburg zette de KNVB een filmpje op Twitter.

Louis van Gaal, Guus Hiddink, Dick Advocaat, Danny Blind en Marco van Basten spreken mooie woorden spreken over de nieuwe recordinternational. Met die bondscoaches heeft Sneijder gedurende zijn 14 jaar als international samengewerkt. Advocaat liet hem debuteren en is opnieuw de bondscoach. Alleen Bert van Marwijk, met wie Sneijder in 2010 de WK-finale bereikte, ontbreekt in het filmpje.

"Ik denk niet dat er nog speler komt die dit record zal verbreken", zei Van Gaal. Hiddink noemde het een fantastische mijlpaal. "Je hebt het record van Van der Sar gebroken en dat was niet makkelijk. Ik hoop, denk en reken erop je volgend jaar te zien op het WK in Rusland. Dan kan je er nog een paar interlandjes aan vast plakken. Nog niet stoppen hoor!", zei Hiddink.

ANP/Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner