10.04.2015 09:14

'Ervaren assistent volgt Kuyt naar Feyenoord'

Jan Wouters neemt afscheid van het FC Utrecht-publiek. (03-05-2014)
Jan Wouters neemt afscheid van het FC Utrecht-publiek. (03-05-2014)

Feyenoord heeft een dubbelslag geslagen in Turkije. Naast de terugkeer van Dirk Kuyt, die overkomt van Fenerbahçe, hebben de Rotterdammers ook hun ervaren assistent-trainer binnen. Jan Wouters gaat namelijk vanaf komende seizoen aan de slag in De Kuip. Wouters is op het moment hoofdtrainer van Kasımpaşa, ook uit Turkije.

Dat meldt De Telegraaf. Volgens de krant wordt de 55-jarige Wouters de ervaren man naast hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel. De komst van Kuyt is door Feyenoord bevestigd, maar de aanstelling van Wouters (nog) niet.

Wouters beschikt in ieder geval over veel ervaring. In Nederland werkte hij al bij Ajax, PSV en FC Utrecht. Internationaal stond de ex-prof aan het roer bij Glasgow Rangers en is hij momenteel coach van het Turkse Kasımpaşa . In 2004 was Wouters ook assistent bij Oranje.

Nadat Feyenoord Van Bronckhorst had aangesteld als hoofdtrainer voor volgend seizoen was de Rotterdamse club op zoek naar een ervaren assistent. Verscheidene namen werden met deze functie in verband gebracht. Waaronder die van Adrie Koster, hij haakte eerder deze week af.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner