19.10.2015 10:07

Coach Fenerbahçe ontkent Van Persie-gerucht

Robin van Persie wordt in verband gebracht met een transfer naar FC Barcelona, maar de trainer van Fenerbahçe ontkent dat in geuren en kleuren.

De aanvaller was zondagavond in het duel met Kayserispor trefzeker door een vrije trap binnen te schieten. Na afloop werd Vítor Pereira gevraagd naar de geruchten. Robin van Persie zou namelijk in de belangstelling staan van FC Barcelona. "Ik weet niks van een transfer", is de trainer duidelijk. Hij verwijst de roddels naar het land der fabelen. "Jullie kennen de pers nu toch wel, die speculeert nu eenmaal vaak."

De geruchten over een mogelijke overgang werden gevoed, omdat Pereira en Van Persie niet goed zouden kunnen samenwerken. Ook dat klopt niet, zo zegt de Portugese coach. "Ik heb geen enkel probleem met Van Persie. Ik train 25 spelers. We moeten rekening houden met zijn lichamelijke conditie en het evenwicht in de ploeg in de gaten houden", aldus Pereira die Van Persie goed zag spelen op de zondagavond. "Zondagavond speelde Van Persie in de eerste helft naast Fernandão. In de tweede helft was hij meer een derde middenvelder. Daar komt hij meer aan de bal."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner