01.03.2016 20:06

Sneijder ziet trainer Denizli alweer vertrekken

]
]

Mustafa Denizli is niet langer de hoofdtrainer van Galatasaray. De Turkse club heeft dinsdag het vertrek van de 66-jarige trainer bevestigd. Denizli stond nog maar drie maanden aan het roer bij de Galatasaray.

Met Denizli als eindverantwoordelijke is Galatasaray afgehaakt in de titelrace in de Turkse SüperLig. De Turk volgde eind november Hamza Hamzaoğlu op, maar Denizli heeft het tij niet doen keren. Galatasaray won sinds de winterstop slechts twee van de zes competitiewedstrijden. Cim Bom Bom werd daarnaast in de Europa League uitgeschakeld door Lazio Roma. Onlangs werd duidelijke dat Denizli het niet goed kon vinden met sterspeler Wesley Sneijder. De Nederlandse middenvelder werd tegen Gaziantepspor (2-0 verlies) buiten de wedstrijdselectie gelaten.

Jeugdtrainer Orhan Atik neemt voorlopig de honneurs waar bij Galatasaray. Het team van de Nederlanders Ryan Donk en Sneijder bezet momenteel de vijfde plaats in de Turkse competitie en zal in ieder geval Medipol Başakşehir F.K en Torku Konyaspor willen passeren op de ranglijst.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner