16.01.2017 16:54

Büttner droomt nog altijd van Oranje

Alexander Büttner (l.) poseert samen met zijn vader voor de pers (16-01-2017).
Alexander Büttner (l.) poseert samen met zijn vader voor de pers (16-01-2017).

Alexander Büttner won met Manchester United de Premier League, speelde met diezelfde club in de Champions League, maar er ontbreekt nog altijd wat op de erelijst van de Doetinchemmer. Büttner, die maandag definitief terugkeerde bij Vitesse, droomt van het Nederlands elftal.

"Natuurlijk", doelt Büttner tegenover FOX Sports op Oranje. "Daar denk je altijd aan. Ik dus ook. We zullen het zien, het ligt allemaal aan mezelf. Ik ben nog jong, dus natuurlijk kan dat. Het is nog altijd een droom van mij. Het is denk ik het enige dat nog mist in mijn loopbaan. Het Nederlands elftal. Ik kan enkel mijn stinkende best doen en dan zien we het vanzelf wel."

Büttner liet onlangs zijn contract bij Dinamo Moskou, dat het afgelopen seizoen degradeerde uit de Russische Premier Liga, ontbinden en zette maandag zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2019 bij Vitesse. De verdediger vertrok in 2012 van Vitesse naar Manchester United en speelde naast Dinamo Moskou en Manchester United ook nog een half jaar op huurbasis voor het Belgische RSC Anderlecht.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner