05.03.2015 22:41

Salah en Fiorentina met één been in finale

Aan de hand van Mohamed Salah heeft Fiorentina een belangrijke stap gezet richting de finale van de Coppa Italia. De huurling van Chelsea was tegen Juventus goed voor twee doelpunten. Genoeg voor de overwinning: 2-1.

Vooral het eerste doelpunt van de Egyptenaar was knap. Na een lange rush, die begon op eigen helft, wist hij de bal nog met kracht achter Marco Storari te schieten. Llorente deed voor rust nog wat terug voor de koploper in de Serie A, maar in de tweede helft was het Salah die het slotakkoord had.

De wedstrijden in de halve finale van de Coppa Italia zijn tweeluiken, waardoor Juventus aan het begin van de maand april een kans heeft om de nederlaag goed te maken. De Oude Dame reist op 7 april af naar Florence. In de andere halve finale speelden Lazio en Napoli met 1-1 gelijk tegen elkaar.