20.05.2015 20:13

De Vrij viert basisrentree in finale Coppa

Stefan de Vrij (l.) probeert Juraj Kucka (r.) van zich af te schudden tijdens Genoa - Lazio Roma. (21-09-2014)
Stefan de Vrij (l.) probeert Juraj Kucka (r.) van zich af te schudden tijdens Genoa - Lazio Roma. (21-09-2014)

Stefan de Vrij viert woensdagavond in de finale van de Coppa Italia tegen Juventus zijn rentree in de basis van Lazio. De verdediger van de Romeinen stond ruim een maand aan de kant met een knieblessure.

De international van Oranje maakte afgelopen weekend in de competitie tegen Sampdoria (1-0 winst) alweer zijn eerste minuten met een invalbeurt. De voormalige speler van Feyenoord kan woensdag zijn allereerste hoofdprijs in zijn profcarrière pakken. Op de bank bij Lazio zit oud-FC Twente-speler Edson Braafheid.

Tegenstander Juventus treedt aan met alle grote namen, voor zover mogelijk. Middenvelder Claudio Marchisio en de in vorm verkerende spits Morata zijn er wegens een schorsing niet bij in Rome. Doelman Gianluigi Buffon zit op de bank. Het is gebruikelijk dat zijn stand-in Marco Storari de bekerwedstrijden bij Juventus keept.

De sterren Arturo Vidal, Andrea Pirlo, Paul Pogba en Carlos Tévez verschijnen wel aan de aftrap. Zij kregen afgelopen weekend in het competitieduel met Internazionale nog rust in aanloop naar de finale van de Italiaanse beker.

Volg de finale hier LIVE!

 


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner