19.01.2016 20:17

Napoli zonder Hamšík en Higuaín tegen Inter

Zowel Napoli als Inter spelen dinsdagavond niet met de sterkste opstelling, wanneer beide ploegen elkaar treffen in de kwartfinale van de Coppa Italia. Grote afwezigen zijn Marek Hamšík en Gonzalo Higuaín.

Napoli speelt dinsdagavond niet met de grote vedetten in het Italiaanse bekertoernooi. Onder andere Hamšík, en Higuaín beginnen bij de thuisploeg op de bank. Napoli-trainer Maurizio Sarri kiest op die posities voor Manolo Gabbiadini en Dries Mertens. Daarnaast hebben Kalidou Koulibaly, Ivan Strinić, David López en Mirko Valdifiori een basisplaats gekregen, wat dan weer ten koste gaat van Faouzi Ghoulam, Raúl Albiol, Jorginho en Lorenzo Insigne die wel speelden afgelopen weekend tegen Sassuolo. 

Inter-trainer Roberto Mancini heeft in zijn ploeg in elke linie wijzigingen gemaakt. Zo speelt Juan Jesus in plaats van Jeison Murillo die tegen Atalanta nog het centrale duo vormde met Miranda. Danilo D’Ambrosio moet plaatsmaken voor de Japanner Yuto Nagatomo. De linksback speelde in de vorige ontmoeting tussen deze twee, eerder dit seizoen in de Serie A, een opmerkelijke rol. De Japanner kreeg voor rust al zijn tweede gele kaart en moest al vroeg in de wedstrijd vertrekken met rood. Geoffrey Kondogbia, Ivan Perišić en Jonathan Biabiany krijgen dinsdagavond ook een basisplaats. Zij vervangen Fredy Guarín, Marcelo Brozović en Mauro Icardi.

Volg het duel tussen Napoli en Inter hier LIVE

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner