03.11.2016 10:35

VIDEO: Zoon Zidane gaat enorm in de fout

Luca Zidane heeft onbedoeld de aandacht van de voetbalwereld op zich geëist. Terwijl vader Zinédine Zidane zich met Real Madrid voorbereidde op het Champions League-duel met Legia Warschau, ging zoon Luca woensdag enorm de fout in bij het Onder-19-team van de Madrileense club.

Zinédine Zidane stond jaren aan de top van de voetballerij en zoon Luca (18) hoopt later in zijn voetsporen te treden. Als hem dat lukt, dan zal hij dat niet als veldspeler, maar als doelman doen. Wil de jonge keeper de top bereiken, dan zal hij beter voor de dag moeten komen dan woensdag, toen hij in de laatste minuut van de Youth League-wedstrijd tussen Legia Warschau Onder-19 en Real Madrid Onder-19 blunderde.

Op het moment dat de wedstrijd bijna ten einde liep, maakte Zidane de grote fout. De doelman schatte een schot verkeerd in en probeerde de bal weg te boksen. Nadat het leder de grond raakte, kreeg het een effect mee waardoor het alsnog in het doel eindigde. Ondanks de fout van Zidane wonnen de Madrilenen de wedstrijd overigens wel met 1-2.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner