14.01.2014 23:15

Lazio met moeite langs Parma

Lazio Roma heeft zich met enige moeite geplaatst voor de kwartfinales van de Coppa Italia. De Romeinen wonnen dinsdagavond voor eigen publiek met 2-1 van Parma. De Colombiaan Brayan Perea scoorde tweemaal voor Lazio, maar het winnende doelpunt viel pas in de laatste minuut.

Na 25 minuten spelen schoot El Coco, zoals de bijnaam luidt van de 20-jarige Brayan Perea, Lazio op voorsprong. Vlak voor rust gaf de Fransman Jonathan Biabiany de bezoekers hoop. Hij maakte in de 43e minuut de gelijkmaker in Stadio Olimpico.
Bekersucces zat er echter niet in voor Parma. In de laatste minuut scoorde Perea opnieuw, waardoor Lazio zich mag melden in de kwartfinale. De winnaar van het duel tussen Napoli en Atalanta Bergamo zal dan de tegenstander zijn.