24.02.2014 21:21

Fiorentina nog net naast Parma

Fiorentina is, met een man minder, door een late treffer nog net langszij Parma gekomen. Het duel in Parma eindigde daardoor in 2-2. Fiorentina blijft vierde op de ranglijst van de Serie A, met acht punten voorsprong op de tegenstander van maandag.

Antonio Cassano zette de thuisclub in de 39e minuut op 1-0. Nog voor de rust echter maakte de Colombiaan Juan Guillermo Cuadrado alweer gelijk. Amauri zette Parma vervolgens na de hervatting uit een strafschop opnieuw op voorsprong.

Even later werd de Fransman Mobido Diakité van de gasten wegens grof spel door scheidsrechter Andrea Gervasoni uit het veld gestuurd. De confrontatie leek daarmee beslist. Kort voor het einde echter maakte de Chileen Matias Fernández de 2-2 uit een vrije trap. Ver in extra tijd werden nog twee man weggestuurd, Borja Valero van Fiorentina en Gianni Munari van Parma.