16.03.2014 17:10

AC Milan met tien man opnieuw onderuit

AC Milan heeft zondag opnieuw een nederlaag geleden. Na het verlies dinsdag in de Champions League tegen Atletico Madrid (4-1) was de ploeg van trainer Clarence Seedorf ook niet opgewassen tegen Parma. Voor eigen publiek in San Siro ging Milan met 4-2 onderuit.

Seedorf en zijn mannen kregen al na een paar minuten een domper te verwerken. Milan moest met tien man verder nadat doelman Christian Abbiati aanvaller Antonio Cassano in de 6e minuut in het strafschopgebied onderuit had gehaald. Cassano benutte daarna zelf de strafschop. In de tweede helft maakte Cassano ook de 2-0 voor Parma. In de 57e minuut bracht Adil Rami de spanning terug. Een kwartier voor tijd kreeg ook Milan een strafschop en zorgde Mario Balotelli voor de 2-2. Milan kon hier echter niet lang van genieten, want nog geen 2 minuten later zette Amauri Parma toch weer op voorsprong. In blessuretijd maakt Jonathan Biabiany er nog 4-2 van.