25.03.2014 11:11

Inter-president geeft belangstelling Sagna toe

Internazionale is druk bezig met het versterken van de selectie. Komend seizoen wil Internazionale-president Erick Thohir weer bovenin meedoen. 

Bacary Sagna moet na Nemanja Vidić de tweede versterking worden. "Ik ben het niet gewoon om aankondigingen te doen als er nog geen contract getekend is. Ik kan alleen zeggen dat we belangstelling hebben voor Sagna en dat het op dit moment van hem afhangt. Als hij niet komt, dan nemen we een jongere rechtsback", zei Thohir in La Gazzetta dello Sport.

De uitspraak van Thohir is opmerkelijk want technische directeur Piero Ausilio reageerde enkele dagen eerder nog ontkennend op de link met de 31-jarige Fransman. Sagna is komende zomer transfervrij en wordt al enige tijd in verband gebracht met een overstap naar Milaan. Mocht Sagna daadwerkelijk een contract tekenen in Milaan, dan begint Inter vorm te krijgen. Naast een complete nieuwe verdediging, wil Thorir ook graag een nieuwe spits. Edin Džeko wordt nadrukkelijk genoemd als aanvallende versterking.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner