25.03.2014 22:57

AS Roma klopt Torino in blessuretijd

AS Roma heeft dinsdag in het eigen Stadio Olimpico een zwaarbevochten overwinning gehaald op Torino. Invaller Alessandro Florenzi bezorgde de nummer 2 van de Serie A diep in blessuretijd de zege: 2-1. Florenzi gaf de 700e wedstrijd van Francesco Totti in het shirt van AS Roma daardoor extra kleur.

Mattia Destro bracht de thuisclub kort voor rust op voorsprong, maar Ciro Immobile trok de stand aan het begin van de tweede helft weer gelijk. Daar bleef het lange tijd bij, tot Florenzi in de 91e minuut nog voor de beslissing zorgde.

De verschillen in de top van de Italiaanse competitie zijn groot. AS Roma staat stevig op de tweede plaats, met 11 punten achterstand op koploper Juventus. De ploeg van de zwaar geblesseerde international Kevin Strootman heeft 9 punten meer dan Napoli, dat op de derde plaats staat.