21.09.2014 22:52

Inter boekt tweede remise van het seizoen

Internazionale heeft zondag al voor de tweede keer in drie wedstrijden punten verspeeld in de Serie A. Op bezoek bij Palermo kwam de formatie van Walter Mazzarri niet verder dan 1-1. Inter staat daardoor zesde op de ranglijst, met 4 punten achterstand op de koplopers AS Roma en Juventus.

De thuisploeg schoot uit de startblokken. Franco Vazquez zette Palermo al na 3 minuten op 1-0. Vlak voor rust trok Mateo Kovacic de stand gelijk. Dat bleek het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Inter had bij winst de derde plek in kunnen nemen. Daar staat nu Hellas Verona, dat met 1-0 won bij Torino. Invaller Artur Ionita kroonde zich halverwege de tweede helft tot matchwinnaar in Turijn. Omar El Kaddouri miste in de slotfase een strafschop voor Torino.