24.09.2014 22:49

Juventus en Roma gaan gelijk op

Juventus en AS Roma gaan ook na vier wedstrijden in de Serie A nog altijd gelijk op. Ze voeren de ranglijst aan met 12 punten. De titelverdediger uit Turijn heeft een iets beter doelsaldo. Dat was te danken aan de duidelijke zege op Cesena: 3-0. De Chileen Arturo Vidal scoorde tweemaal, de eerste keer na ruim een kwartier vanaf de strafschopstip. Stephan Lichtsteiner had in de slotfase ook nog succes.

Roma bracht de lastige uitwedstrijd tegen Parma tot een goed einde: 1-2. De Serviër Adem Ljajic zette de bezoekers na een klein half uur op voorsprong op aangeven van de onverslijtbare Francesco Totti. In de tweede helft maakt Paolo De Ceglie gelijk. Parma dacht een punt binnen te hebben totdat de Bosniër Miralem Pjanic het duel 2 minuten voor tijd alsnog in Romeins voordeel besliste.