30.10.2014 23:49

Lazio verspeelt punten bij Hellas Verona

Lazio heeft donderdagavond in de Serie A kostbare punten verspeeld in Verona. De Romeinen kwamen op bezoek bij Hellas vlak voor rust op voorsprong door een doelpunt van de Bosniër Senad Lulic. Good-old Luca Toni maakte twintig minuten voor tijd gelijk: 1-1.

De 37-jarige aanvaller benutte een strafschop. De bal ging op de stip na een overtreding van Luis Pedro Cavanda. Dat betekende tevens de tweede gele kaart voor de in Angola geboren Belg. Oud-Feyenoorder Stefan de Vrij speelde de hele wedstrijd voor Lazio. Edson Braafheid bleef op de bank.

Door het gelijkspel kwam Lazio op zestien punten, evenveel als AC Milan, Sampdoria en Udinese. Op doelsaldo is de Romeinse ploeg nog derde in de rangschikking, maar nu wel met zes punten achterstand op Juventus en rivaal AS Roma.