02.11.2014 22:44

AC Milan verliest in eigen huis van Palermo

AC Milan heeft zondag een pijnlijke nederlaag moeten incasseren. De ploeg van trainer Filippo Inzaghi ging in het eigen San Siro met 2-0 onderuit tegen Palermo.

Cristian Zapata passeerde in de 23e minuut zijn eigen doelman Diego López, een paar minuten later maakte Paulo Dybala de tweede treffer voor de bezoekers. Palermo had voor rust verder afstand kunnen nemen, maar López voorkwam meer schade voor AC Milan.

Nigel de Jong kreeg al na een kwartier geel bij Milan, maar speelde de wedstrijd wel uit. Marco van Ginkel bleef op de bank naast Inzaghi zitten. De 'Rossoneri' staan na de tweede nederlaag van het seizoen op de zevende plaats in de Serie A met zestien punten, negen minder dan koploper Juventus. Palermo is met twaalf punten de nummer dertien van de ranglijst.