02.12.2014 09:12

Van Ginkel vroeg Milan om duidelijkheid

Marco van Ginkel heeft de bal tijdens het competitieduel AC Milan - Udinese. (30-11-2014)
Marco van Ginkel heeft de bal tijdens het competitieduel AC Milan - Udinese. (30-11-2014)

Marco van Ginkel kreeg afgelopen weekend eindelijk weer eens speeltijd bij AC Milan. De middenvelder begon in de basis en versloeg samen met zijn ploeggenoten Udinese (2-0).

Van Ginkel kreeg na afloop de complimenten. "Niet alleen de trainer was zondag complimenteus, ook andere mensen op de club", vertelt de huurling van Chelsea aan het Algemeen Dagblad. Van Ginkel had al een paar keer bij de selectie gezeten na zijn blessure, maar mocht nu eindelijk weer spelen. "We hadden vijf wedstrijden niet meer gewonnen, er moest iets veranderen. Natuurlijk heb je altijd een aanpassingsperiode. Ook kon ik in september en oktober een paar weken niet spelen vanwege een enkelblessure."

"Maar ook daarna speelde ik niet veel, iets wat ik niet had verwacht", vervolgt de middenvelder. "Je maakt niet voor niets deze overstap. Milan bleef afgelopen zomer maar bellen om te zeggen dat de club me graag wilde. Laatst is er daarom een gesprek geweest. Ik ben niet iemand die heel erg boos doet, maar je kunt wel om duidelijkheid vragen. Nu kwam mijn kans en moet je er toch maar weer meteen staan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner