15.12.2014 23:40

Eerste zege voor Mancini met Internazionale

Roberto Mancini heeft zijn eerste zege binnen sinds hij een maand geleden aantrad als trainer van Internazionale. Zijn manschappen wonnen maandag met 2-0 de uitwedstrijd tegen Chievo. Mateo Kovacic en Andrea Ranocchia maakten de doelpunten voor Inter, dat nog altijd genoegen moet nemen met de bescheiden elfde plaats in de Serie A.

Mancini, die 2004 en 2008 de Milanese club drie keer naar de Italiaanse titel leidde, keerde vorig maand terug bij Inter als opvolger van de ontslagen Walter Mazzarri. Hij moest drie wedstrijden wachten op het eerste succes.

Inter dankte tegen Chievo veel aan keeper Samir Handanovic, die vooral in de eerste helft belangrijke reddingen verrichtte. De thuisploeg uit Verona haalde het einde van de wedstrijd niet met elf man. Rubén Botta moest in de 72e minuut met rood van het veld. Chievo stond toen al met 2-0 achter.