07.01.2015 12:30

"Een schande dat we niet gewonnen hebben"

De eerste vijftig minuten speelde Juventus haar tegenstander Internazionale dinsdagavond volledig van het veld. Toch ging de club uit Milaan met een 1-1 gelijkspel naar huis. Iets waar Massimiliano Allegri, trainer van de Oude Dame, moeilijk mee kan leven.

"Het is een schande dat we onze eerste wedstrijd van 2015 niet in winst hebben weten om te zetten", stelt Allegri op het digitale huis van Juventus, De trainer zag Carlos Tévez al vroeg de score openen, maar in de tweede helft kwam Inter via Mauro Icardi langszij. "We wisten dat het een lastige wedstrijd zou worden, maar we hadden onszelf moeten belonen in de eerste helft. We creëerden de ene na de andere kans en gaven niets weg."

Ondanks het gelijkspel blijft Juventus koploper van de Italiaanse Serie A. De voorsprong op AS Roma, dat met 0-1 won bij Udinese, slonk echter naar één punt. "We zullen moeten verbeteren", stelt Allegri. "Als we de eerste vijftig minuten ons beste niveau van het seizoen halen, mogen we daarna niet wegzakken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner