10.01.2015 22:48

AC Milan verspeelt overwinning bij Torino

AC Milan heeft zaterdag een overwinning uit handen gegeven bij Torino. De Italiaanse ploeg van trainer Filippo Inzaghi stond in Turijn lang op voorsprong door een benutte strafschop van Jérémy Menez, maar Kamil Glik trok de stand tien minuten voor tijd gelijk (1-1). De 'Rossoneri' speelden de gehele tweede helft met tien man, nadat verdediger Mattia de Sciglio op slag van rust met twee keer geel (en dus rood) uit het veld was gestuurd.

Bij Milan deed middenvelder Nigel de Jong de hele wedstrijd mee, de geblesseerde Marco van Ginkel ontbrak in de selectie van Inzaghi. De ploeg uit Milaan blijft door het gelijkspel steken op de zevende plaats in de Serie A met 26 punten uit achttien wedstrijden. Torino staat dertiende met negentien punten.