01.02.2015 14:47

Sassuolo wint en klimt over Inter heen

Internazionale heeft nog weinig plezier beleefd aan de versterkingen die de club de middenmoot moeten doen ontstijgen. Op bezoek bij Sassuolo leed de gevallen topclub de tweede nederlaag op rij.

Sassuolo, vooraf beschouwd als degradatiekandidaat, passeerde dankzij de 3-1-zege Inter zelfs op de ranglijst. Simone Zaza en Nicola Sansone hadden de thuisploeg bij rust een voorsprong van 2-0 bezorgd. Mauro Icardi verkleinde de achterstand zeven minuten voor tijd, maar Domenico Berardi besliste het duel in blessuretijd vanaf de strafschopstip. Beide ploegen beëindigden het duel met tien man. Sansone en Isaac Donkor kregen in de slotfase hun tweede gele kaart.

De van Bayern overgekomen Xherdan Shaqiri en de van Arsenal gehuurde Lukas Podolski hadden een basisplaats. De Kroaat Marcelo Brozovic, gehuurd van Dinamo Zagreb, kwam de laatste twintig minuten in actie.