08.02.2015 14:50

Fiorentina pas in slotminuut langs Atalanta

Fiorentina heeft zondag in de Italiaanse Serie A met 3-2 gewonnen van Atalanta Bergamo. De zege kwam tot stand dankzij een doelpunt in de slotminuut van Manuel Pasqual en bracht de ploeg uit Florence voorlopig op de vierde plaats.

Bij Fiorentina was Alessandro Diamanti voor het eerst trefzeker. De vijftienvoudig international wordt gehuurd van het Chinese Guangzhou en scoorde de 2-1. Richmond Boakye maakte zeven minuten voor tijd gelijk, maar de punten bleven toch bij de thuisploeg.

Bij Atalanta bleef Urby Emanuelson het hele duel op de bank. Hij zag zijn ploeggenoot Davide Zappacosta al na negen minuten de score openen. In de achttiende minuut was het al weer gelijk via José Basanta. Diamanti maakte zijn treffer een kwartier voor tijd.