20.02.2015 22:40

Juventus langs Atalanta dankzij 'beauty' Pirlo

Met een prachtig doelpunt heeft Andrea Pirlo de Italiaanse koploper Juventus vrijdag langs Atalanta geschoten. De 35-jarige spelmaker van de 'Oude Dame' knalde de bal vlak voor rust van grote afstand langs de doelman van de bezoekers (2-1).

Pirlo zorgde er daarmee voor dat de ploeg van trainer Massimiliano Allegri aan kop van de Serie A een voorsprong van liefst tien punten heeft op AS Roma, dat zondag op bezoek gaat bij Verona.

Atalanta had na 25 minuten nog wel brutaal de leiding genomen via Giulio Migliaccio, die raak kopte uit een hoekschop van basisspeler Urby Emanuelson. Fernando Llorente bracht de thuisclub langszij, waarna Pirlo weer eens zijn fabelachtige traptechniek demonstreerde. In de tweede helft werd niet meer gescoord in Turijn.