02.03.2015 20:39

Juventus zonder Pogba en Pirlo in topper

Koploper Juventus doet het maandagavond zonder Paul Pogba en Andrea Pirlo in de topper tegen AS Roma. Beide steunpilaren verschijnen vanwege een blessure niet aan de aftrap in Stadio Olimpico. De Franse middenvelder zit nog wel op de bank. Morata krijgt wederom de voorkeur boven Fernando Llorente.

AS Roma begint met tien van de elf spelers die ook tegen Feyenoord aan de aftrap stonden. Alleen doelman Morgan de Sanctis keert terug in de basis. Dit gaat ten koste van Łukasz Skorupski. Dus ook good old Francesco Totti begint weer vanaf de aftrap. Hij begint als centrumspits. Seydou Keita krijgt wederom de voorkeur boven de Belg Radja Nainggolan. Kevin Strootman is opnieuw zwaar geblesseerd en ontbreekt dus bij de thuisploeg.

De wedstrijd is voor beide ploegen van levensbelang. Juventus heeft momenteel negen punten voorsprong op naaste achtervolger AS Roma. Een overwinning van de bezoekers uit Turijn zou betekenen dat de titelstrijd zo goed als beslist is. Als thuisploeg AS Roma drie punten kan pakken tegen Juve is de spanning in de strijd om het kampioenschap terug.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner