08.03.2015 09:59

Inzaghi op schopstoel: "Met opgeheven hoofd"

Het lukt maar niet om AC Milan draaiende te krijgen. Ook oud-speler Filippo Inzaghi heeft het moeilijk in de Serie A. De in het verleden zo succesvolle ploeg staat inmiddels tiende in de competitie, waardoor er gepraat wordt over een ontslag van de oud-spits.

"Of ik ontslagen ga worden? Dat moet je niet aan mij vragen. Maar als dat gebeurt, vertrek ik met opgeheven hoofd", meldt de trainer aan Sky Italia. AC Milan ging zaterdagavond in de laatste seconden de boot in tegen Hellas Verona. 

"Het is teleurstellend dat we een doelpunt tegen krijgen met nog maar tien seconden op de klok. We hadden de punten eigenlijk al in de tas. Je kan zeggen dat we niet goed hebben gespeeld vanavond, maar we hebben in ieder geval wel veel strijd geleverd", vindt Inzaghi. 

"Op de training laten de jongens een geweldige spirit zien. We hebben absoluut wel eens beter gespeeld, maar we moeten vooruit kijken. We zijn niet het Milan dat mensen verwachten te zien, maar dat gaan we de volgende wedstrijd wel weer proberen te laten zien."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner