09.03.2015 09:58

Nainggolan erg van streek door gebroken been

Radja Nainggolan (m.) werkt de bal op een stijlvolle manier weg tijdens Chievo Verona - AS Roma in de Serie A. (08-03-2015)
Radja Nainggolan (m.) werkt de bal op een stijlvolle manier weg tijdens Chievo Verona - AS Roma in de Serie A. (08-03-2015)

De wedstrijd tussen Chievo Verona en AS Roma in de Serie A werd zondag al vroeg een zwart duel. Radja Nainggolan en Federico Mattiello gingen een fysiek duel aan, waarbij de Italiaan zijn been brak. Nainggolan is erg geschrokken van het moment.

"Ik vind het heel erg voor hem. Het spijt me erg. Het is een jonge speler die het goed doet", quote Sporza de middenvelder in de Italiaanse media. Nainggolan laat het echter niet bij woorden, want de Belg gaat contact opnemen met de pechvogel. 'Ik heb Chievo om zijn nummer gevraagd, zodat ik hem later kan bellen. Ik wens hem veel sterkte."

De speler van AS Roma blikt terug op het moment, waarin hij vol het duel aanging. "Mattiello deed net hetzelfde. En hij bleef met z'n been onder het mijne hangen", aldus een geschrokken Nainggolan. "Ik vond het geen overtreding van mij. Eerst verwachtte ik dat we de vrije trap meekregen, maar toen ik naar de bank van Chievo keek, besefte ik dat die hij zich zwaar geblesseerd had."

De wedstrijd tussen Chievo Verona en AS Roma eindigde overigens in een 0-0 gelijkspel. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner