12.04.2015 22:46

Nigel de Jong redt een punt voor AC Milan

Nigel de Jong in balbezit namens AC Milan op bezoek bij Genoa in de Serie A. (07-12-14)

AC Milan blijft moeite houden om aan te haken bij de subtop van de Italiaanse Serie A. De ploeg speelde zondagavond tegen Sampdoria, maar kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Nigel de Jong maakte een kwartier voor tijd de gelijkmaker.

Tien minuten na rust had Roberto Soriano op aangeven van Samuel Eto'o de 1-0 gemaakt. AC Milan had goede zaken kunnen doen bij een overwinning op Sampdoria, aangezien de ploeg iets boven de club uit Milaan staat. Het elftal van De Jong staat momenteel achtste in de Serie A en heeft een achterstand van zeven punten op de plek die recht geeft op Europees voetballen volgend seizoen.

De Jong speelde de hele wedstrijd tegen Sampdoria en dit gold ook voor Marco van Ginkel. De middenvelder speelde pas zijn tiende wedstrijd dit jaar, omdat hij vanwege blessureleed vaak niet in actie kon komen. Inmiddels heeft de Nederlander een reeks van vier wedstrijden gespeeld, nog niet eerder kwam hij tot zo'n reeks in dit seizoen.