18.04.2015 16:59

Spelers Cagliari Calcio aangevallen door fans

Supporters uit de harde kern van Cagliari Calcio hebben zaterdagmiddag de spelers van hun club aangevallen. Volgens Italiaanse media bestormden fans de eetzaal waar de spelers op dat moment zaten te lunchen. Cagliari staat voorlaatste in de Serie A en degradatie lijkt onafwendbaar.

De Ultra's, zoals de harde kern van Cagliari zich graag laat noemen, kwamen verhaal halen bij de spelers vanwege de slechte prestaties. Er werd een overwinning geëist in de volgende competitiewedstrijd, thuis tegen SSC Napoli. De vlam sloeg in de pan toen de spelers hun fans de rug toekeerden.

Volgens het La Gazzetta dello Sport vielen er rake klappen. De club zelf hoopte het incident stil te kunnen houden, maar na een stroom van geruchten kwam trainer Zdeněk Zeman toch met een reactie. Hij liet aan de Italiaanse media weten dat er niet gevochten was.

Met nog acht wedstrijden te gaan staat Cagliari negentiende in de Serie A, met acht punten achterstand op de veilige zeventiende plek. In Italië degraderen de laatste drie ploegen rechtstreeks naar de Serie B.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner