19.04.2015 17:21

Emanuelson speelt gelijk tegen oude club

AS Roma heeft zondag in de thuiswedstrijd tegen laagvlieger Atalanta Bergamo twee punten laten liggen. De nummer drie van de Serie A moest genoegen nemen met 1-1.

Daardoor liep de achterstand op koploper Juventus op tot vijftien punten. De titelhouder versloeg zaterdag nummer twee Lazio met 2-0. De Romeinse ploeg bleef tweede, ook op vijftien punten van 'Juve', maar met een iets beter doelsaldo dan de stadgenoot.

Aanvoerder Francesco Totti opende namens AS Roma al in de derde minuut de score uit een strafschop. Germán Denis maakte in de 23e minuut, ook van elf meter, gelijk. Daar bleef het bij in de bij vlagen harde wedstrijd waarin de scheidsrechter negen keer geel trok.

De duels Chievo - Udinese (1-1) en Empoli - Parma (2-2) eindigden zondag eveneens gelijk. Palermo versloeg Genoa met 2-1.