25.04.2015 20:11

De Jong en Van Ginkel verliezen met AC Milan

AC Milan heeft in de Serie A op bezoek bij Udinese geen goede beurt gemaakt. De Italiaanse club ging met Nigel de Jong en Marco van Ginkel in de basis met 2-1 onderuit.

In de 35e minuut ging een schot van Van Ginkel over het doel van Udinese-keeper Karnezis. Na een ruststand van 0-0 maakte middenvelder Gampiero Pinzi in de 58e minuut de openingstreffer voor de thuisclub. Een dik kwartier later was het via zijn Ghanese ploeggenoot Emmanuel Agyemang Badu opnieuw raak. Twee minuten voor tijd deed Milan via Giampaolo Pazzini nog iets terug.

Het is voor Milan al de negende nederlaag van het seizoen. De club ziet de kansen op het behalen van Europees voetbal steeds kleiner worden. Udinese is door de zege zo goed als veilig voor degradatie.